Referenties

Hieronder kun je reacties lezen van mensen met wie ik samen heb gewerkt bij een uitvaart en van families die ik heb mogen begeleiden tijdens de voorbereidingen aan het einde van een leven en tijdens de uitvaartweek na overlijden: 
♥ Ik kijk terug op een waardevolle week na het overlijden van mijn pap. Mede dankzij jou was de uitvaart van mijn pap prachtig. Dank je wel
~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

♥ Nienke heeft mijn man en mij heel fijn geholpen. We hebben haar ingeschakeld toen we hoorden dat hij niet meer beter zou worden.
Samen zijn we naar het crematorium geweest en hebben we muziek geluisterd, zodat mijn man zijn eigen uitvaart heeft kunnen voorbereiden. Nienke was daarbij een grote steun. Ook in de tijd na zijn overlijden tot aan de uitvaart had ze alle aandacht. Ze is erg betrokken. Ze heeft professionele nazorg geregeld voor mij via waar ik steun aan heb.
De kinderen en ik zijn Nienke heel erg dankbaar.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

♦ Nienke Blom van libelle uitvaartverzorging is een wonderbaarlijke vrouw die van iets wat koude rillingen bezorgt iets heel warms kan maken. Haar grootste kracht zit in haar empathische vermogen.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

♥ Nienke heeft de uitvaart van mijn vader georganiseerd. Zo enorm betrokken, snel, warm en mét humor.
Ze denkt mee hoe het persoonlijk te maken, veel meer is mogelijk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

♥ Nienke heeft de uitvaart van mijn vader Joop begeleid. Dat deed zij op een liefdevolle en professionele wijze. Nienke luistert goed en werkte vanuit de persoonlijke wensen van Joop en de familie. Geen standaard aanpak, maar echt maatwerk. Nienkes aanpak heeft zeker bijgedragen aan een warm afscheid.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

♥ Een moeilijke tijd is aangebroken, onze mama is overleden. Libelle uitvaartbegeleiding heeft er voor gezorgd, ondanks ons verdriet, een prachtige persoonlijke uitvaart te verzorgen. Het was een liefdevolle dag. Onze dank gaat uit naar Nienke.

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

♥ Nienke is een rustige en sterke vrouw en geeft juiste adviezen. Ze voelt de situatie goed aan.
Ze heeft ons voor, tijdens en na de uitvaart van onze moeder heel fijn begeleid. Hulde 

~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~ ~~

» Ik heb afgelopen vrijdag gespeeld bij een uitvaart die Nienke met libelle uitvaartbegeleiding heeft verzorgd. Vanaf de voorbereidende gesprekken die ik met haar en de familie heb gehad, tot aan de uitvaart zelf, was alles tot in de puntjes verzorgd. Heel persoonlijk, had goed overzicht, en straalde rust uit. Het was een fijne samenwerking, op naar een mooie toekomst.

Warme, muzikale groet,

Mark Kirkenier, professioneel pianist bij MK Music.

~~  ~~  ~~  ~~  ~~  ~~  ~~

♥ Libelle uitvaartbegeleiding, Nienke heeft de uitvaart bij mijn schoonmoeder verzorgd. Het is goed om te zien dat persoonlijke begeleiding nog steeds bestaat en in de persoon van Nienke uitgedragen wordt. Alles wat Nienke georganiseerd heeft was positief en met zorg gedaan. Het is zeker positief in deze lastige dagen een goede begeleiding te hebben. Nienke is de persoon die op een rustige, adviserende en zeer meelevende manier de zorgen uit handen neemt. Iets wat zeldzaam is in deze tijd. Een aanrader voor een persoonlijke uitvaart verzorging. Als familie ben ik blij dat we voor Libelle uitvaartbegeleiding gekozen hebben. Nienke, bedankt voor de goede zorgen.

~~  ~~  ~~  ~~  ~~  ~~  ~~