Archief - klik op 'meer informatie' voor een foto-impressie

Relaties en intimiteit -- Spellenavond - 25-04-2019

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur - programma 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Kaldi koffie, Marktstraat 13 Alkmaar


Hoe raak je in gesprek over uitvaartwensen? Misschien wel door middel van het Uitvaartwensenspel, de Kletspot, Kinderkwartet 'Niet hier, wel dichtbij', kleurplaten voor kinderen over uitvaart, een massage van Lars – en dat alles is aanwezig op deze avond.

Nienke verzorgt een inleiding, en dan is er volop gelegenheid de spellen te spelen, vragen te stellen, ervaringen uit te wisselen.

We zijn te gast bij Patrick van den Berghe van Kaldi koffie met karakter Marktstraat 13 Alkmaar

 

 

Mede mogelijk gemaakt door Lars Manten - www.voelnu.nl

In de massagepraktijk gaat het om jou als mens in al zijn facetten op het fysieke, mentale en emotionele deel. Deze eenheid is onlosmakelijk met elkaar verbonden en ze beïnvloeden elkaar. Zit je goed in je vel? Dan ben je in balans en functioneert je optimaal. Heb je last van stress? Dan kan dit zich uiten als buikpijn, neerslachtig voelen, hoofdpijn of spanning in nek en schouders. De oorzaak van de klacht zit op een totaal andere plek dan waar het zich manifesteert. Door de massage wordt het evenwicht in het lichaam weer hersteld. Je ervaart meer rust en je bent meer ontspannen.

en door Patrick van den Berghe - http://www.kaldi.nl

Op de Marktstraat 13 in Alkmaar loop je binnen in een sfeervolle Kaldi-winkel met industrieel interieur met oranje en bruine tinten. Patrick van den Berghe en zijn medewerkers nemen je graag mee in de wereld van koffie en thee. Patrick vindt passie erg belangrijk. “Ik wil de beste service bieden en dat merk je ook bij ons in de zaak. De sfeer in onze winkel is heel goed. Door onze ervaring en passie kunnen wij je informeren over alles wat koffie en thee betreft. Je kunt gezellig bij ons zitten, wat eten en drinken. Maar wij verkopen ook alles wat je nodig hebt om thuis het perfecte kopje koffie of thee te maken.”