Archief - klik op 'meer informatie' voor een foto-impressie

Relaties en intimiteit -- Relaties bij ziekte en rouw - 27-06-2019

Tijd: inloop vanaf 19.00 uur - programma 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie Umbriƫllaan 7 Heerhugowaard


Relaties en intimiteit bij ziekte en rouw bespreekbaar maken onder elkaar, daar hopen we met deze avond een aanzet toe te geven. Jessica van Hooff, relatieconsulent, begeleidt deze avond. De volgende thema's komen aan bod:

 

*

Voor een zieke en zijn/haar partner kan er veel veranderen rondom intimiteit. Kun je dat voor jezelf duidelijk krijgen? Waar liggen je behoeften en mogelijkheden? En kun je dit met je partner bespreken?

 

*

Wanneer mag je een nieuwe relatie starten na verlies? Hoe kom je aan zo'n nieuwe partner. En wat vinden je kinderen en je omgeving daarvan?

 

*

Heb je nog een relatie als je partner je niet meer herkent? En heb je behoefte aan contact met deze 'onbekende', wat doet schuldgevoel met je of een gevoel van niet gezien worden. 

 

 

Jessica van Hooff

Je zoekt warmte en gezelligheid, iemand om je leven mee te delen, maar die vind je niet. Dan is het fijn als er iemand is die je kan helpen. Iemand die bij je thuis komt, de tijd neemt voor een uitgebreid gesprek om je te leren kennen en te horen wat je wensen en verlangens zijn. Met wie je kunt sparren en die je handvatten geeft om de ware ook te herkennen als je hem of haar ontmoet. En iemand die kan putten uit een groot netwerk van mensen die net als jij een serieuze relatie zoeken. Als consulente van Mens & Relatie kan ik je dit allemaal bieden. Als verbinder pur sang is het is mijn passie om voor jou de goede partner te vinden zodat jullie gelukkig samen verder kunnen. Hiervoor zet ik me keer op keer volledig in. Mens & Relatie leidt alle consulentes goed op en door de zorgvuldige manier van werken vinden drie van de vier ingeschreven mensen binnen een jaar een partner.