levensafronding Libelle

Heb je onlangs gehoord dat je niet meer beter wordt? Dat je je leven moet gaan afronden? Wil je hier meer informatie over? Vragen stellen? Praten?

Aandacht van iemand - geen partner/kind/familie/vriend is? Misschien wil je erover lezen of verhalen horen van anderen die in een soortgelijke situatie zitten? Ik geloof dat ik je kan helpen. Op een manier die bij jou past. En daarover kunnen we in gesprek. Om je leven goed af te ronden, heb je een aantal dingen te doen, te bespreken, te overdenken, te voelen. Jij weet welke dingen. En dat aangaan, alleen, met bekenden of met een begeleider levensafronding zal je rust geven. Emoties losmaken. En niet alleen jou - ook jouw naasten zal het helpen. In het proces van afscheid nemen en in de rest van hun leven.

Liefde voor je leven ♥ liefde voor jouw afscheid ♥ liefde tussen jou en je dierbaren

bel me wanneer je eraan toe bent

het maakt niet uit op welk tijdstip van dag/nacht ~~ 06-46023471

 

Onderdelen die kunnen horen bij het gesprek over levensafronding:

* een gesprek over het leven dat je geleefd hebt, uitvoeren levens-balans opmaken en oogsten

* voorbereiden afronden van relaties door zaken te bespreken (samen of met meerdere), echt contact te maken

* voorbereiden herinneringen te delen en tastbaar maken (ritueel) voor degene van wie je nu afscheid neemt 

* samen laatste herinneringen maken 

* angsten uitspreken en wegnemen voor jezelf & je naasten 

* een gesprek over alle vragen die je hebt, en mijn hulp bij het oplossen, regelen en/of doorverwijzen

* 2 metamorfosemassages - voor ontspanning, loslaten, energie verdelen (1 massage telt mee als een half onderdeel van de 10 die je kunt gebruiken)

* je eigen uitvaart (deels) voorbereiden

* .....  wat zou je zelf willen 

 Afhankelijk van jouw vragen en wensen maken we een plan en naar behoefte verwijs ik je door in mijn netwerk (over zorgplan, medische grenzen, erfenis, etc). Een eerste gesprek is uiteraard kosteloos. Het tarief voor een begeleidingstraject levensafronding en uitvaartbegeleiding varieert, afhankelijk van jouw behoefte tussen € 1850 en € 2750. Hiervoor kun je gebruik maken van 5-10 gesprekken en begeleiding tijdens de uitvaartweek. Na een eerste gesprek, maak ik een overzicht van hetgeen besproken is met een overicht van de kosten. Dan is dat meteen helder.

 

levensafronding Libelle
levensafronding Libelle
levensafronding Libelle