Nienke

 Sinds 2010 ben ik weer terug in Alkmaar en echt op mijn plek.

Jarenlang was ik werkzaam bij Randstad Onderwijs, en daar heb ik veel geleerd. Omgaan met heel verschillende mensen, luisteren, gesprekken voeren en vragen wat mensen beweegt, organiseren van congressen en trainingen, keuzes maken, nieuwe dingen bedenken, uitvoeren. En het komt allemaal van pas in mijn volgende hoofdstuk libelle. Extra kleuren heb ik verzameld tijdens mijn opleiding kunstgeschiedenis, op reis, door ervaringen in liefde & vriendschap.

 

Samen met anderen

Rick en ik kleuren samen ons leven in. Met familie en vrienden, genietend van grote en kleine dingen. Mijn levensmotto is 'Never failure - always a lesson'. SAMEN dingen bespreken, bedenken, oplossen en verbeteren.

Interesse in anderen, rust & energie, door het stellen van vragen ideeën naar de oppervlakte halen; dat zijn aspecten die ik meebreng. Meedenkend over een afscheid dat bij jullie past, op organisatorisch gebied, en ook als het gaat over rituelen en bewustzijn.

Mijn netwerk onder uitvaartbegeleiders maakt dat ik ook makkelijk hulp inroep indien nodig.   

Scholing

In 2016 behaalde ik mijn diploma uitvaartbegeleider bij GaandeweG in Apeldoorn. Juist hier vond ik wat ik zocht én door wil geven: laat een ieder zijn eigen leven en uitvaart inkleuren, bespreek wensen & dromen op tijd. Eind 2017 heb ik de opleiding voor begeleider levensafronding bij de De Leefmeesters afgerond. Wat kun je praktisch, emotioneel, lichamelijk en spiritueel gebied aanreiken aan mensen die gaan sterven en hun naasten?

Ik leer graag hoe anderen hun leven en uitvaart vorm willen geven. Om deze zoektocht verder te brengen, wil ik helpen en begeleiden; of dat nu in de laatste levensfase is, tijdens de uitvaartweek, tijdens een kennismakingsgesprek, via een activiteit of lezing op een informatieavond of spontaan op straat.

Dienstverlening

Belangrijk voor mij en in de dienstverlening van libelle levensafronding & uitvaartbegeleiding zijn:

professionele & persoonlijke begeleiding

transparant in kosten

oog voor detail