Samen bedenken en beleven

Ik werk graag samen en deel ervaringen en kennis met anderen.

Hieronder vind je suggesties om jouw leven af te ronden en je uitvaart vorm te geven. Of om jouw dierbare te herdenken. Om grip op je leven terug te krijgen. Je kunt via mij of rechtstreeks contact leggen. 

Neem mee wat je kunt gebruiken

Heb je tips om mijn schatkist met ideeën te vullen en hier te delen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

 

Logo Bloemen en meer

Bloemen en meer

Ellen Liefting maakt graag een rouwboeket, dat past bij degene die je moet missen. Of jij maakt het samen met haar. Ook kunnen jullie samen een rouwkaart ontwerpen.  

Logo Laatste avondmaal

Laatste avondmaal

Els Rosenmöller wil samen met mensen die ernstig ziek zijn een laatste avondmaal verzorgen. Een maaltijd voor dierbaren om op verhaal te komen, het leven omarmen met alles wat er is. Een verrijking.

Logo Muziek van Mark

Muziek van Mark

Mark Kirkenier speelt vol emotie, vanuit zijn hart. Live muziek kan veel bijdragen tijdens het afscheid nemen. Met zijn manier van spelen ontstaat er een sfeer waarin ieder zijn eigen gedachten kan laten gaan.

Logo BuroTROOST

BuroTROOST

'Wegens Omstandigheden Geopend': Dorine Dokter begeleidt iedereen, en specifiek kinderen, jongeren en mensen met een verstandelijke beperking bij rouw en verliesverwerking.

Logo Levensverhaal

Levensverhaal

Anita van Prooijen helpt jou bij het beschrijven van je levensverhaal. Ook zet ze de herinneringen aan jouw geliefde en jullie verleden samen op papier. Jij vertelt en zij vraagt dóór. Tot er een mooi verhaal te lezen is, jullie verhaal.

Logo Memory Bodycasting

Memory Bodycasting

Jennifer Heinze van Memory Bodycasting nodigt jou uit om het leven te vieren. Zij helpt je herinneingen vast te leggen. Beelden die zij maakt, kunnen voor en na overlijden tot stand komen.

Logo Durf na te denken over het levenseinde

Durf na te denken over het levenseinde

Wat wil je wel en niet aan het einde van je leven? Hoe moet je dit regelen? Yvonne van Ingen is arts en gids in Geriatrie

Logo Yvette Vlaar

Yvette Vlaar

Yvette Vlaar maakt foto's waarop zoveel liefde te zien is. Het helpt bij het rouwproces en met een album kun je verhalen doorgeven aan de volgende generaties.

Logo Phie Jewels

Phie Jewels

bij Phie Jewels kun je terecht om samen een herinneringssieraad vorm te geven. Dat kan ook met oud goud en as van uw dierbare.

Logo Weduwe in opleiding

Weduwe in opleiding

Sascha is een weduwe in opleiding. Haar man is ernstig ziek en ze is gaan schrijven, ervaringen delen en gedichten maken. 

Logo Papa draak

Papa draak

Papa Draak wordt niet meer beter is een troostboek voor kinderen en volwassenen.  

Logo Ciska Strating - afscheid met bloemen

Ciska Strating - afscheid met bloemen

Bij Ciska kun je langskomen om zelf bloemen uit te zoeken en bijzonderheden te bespreken. Wat past bij jullie? en wat past bij de persoon die overleden is? Je kunt zelf een budget aangeven.

De website en een fotoboek geven veel inspiratie.

 

 

Logo Een goede opbaring

Een goede opbaring

Een goede opbaring? Dat is: wat 'goed' is voor jullie. Welke keuzes er zijn bespreekt Nienke met je. Hiervoor werkt ze samen met Afuitex, van Niels en Maike, gespecialiseerde verzorgers. 

Logo Een persoonlijke kist

Een persoonlijke kist

Een persoonlijke kist - zelf bepalen wat erop komt te staan; woorden, foto's, tekeningen. Mark Berends van Beerenberg ontwerpt het samen met je en levert deze in korte tijd persoonlijk af.

Logo Een Mand

Een Mand

Je kunt ook kiezen voor een mand van riet. Deze zijn zowel voor begrafenissen als crematies te gebruiken. Er is veel keuze, kijk maar eens op de site van Henk Boerland. Een aantal modellen is ook geschikt voor natuurbegraafplaatsen.

Logo Live muziek bij je afscheid?

Live muziek bij je afscheid?

Live muziek bij je afscheid? Bij Casuquo regelen ze van liichte muziek, klassiek tot gregoriaans. Of het nu gaat om een persoon of een ensemble. Ze denken ook graag mee.